Piwo dolnej fermentacji, typu Pilsner w stylu niemieckim. Piwo wytrawne i orzeźwiające, o zdecydowanej chmielowej goryczce. Przyjemny kwiatowo-ziołowy zapach piwa to zasługa użytych w procesie warzenia szlachetnych odmian chmieli niemieckich. Piwo łatwo pijalne, idealne na każdą okazję. Najlepiej smakuje schłodzone.
Skład: woda, słód pilzneński, chmiel Spalt Select, drożdże dolnej fermentacji.
Ekstrakt brzeczki 12,5°Blg
Alk. 5%
Hybrydowe piwo górnej fermentacji, w którym połączono klasycznego bawarskiego Hefeweizen z nowofalowymi chmielami amerykańskimi. Piwo jest lekkie i orzeźwiające, z delikatną goryczką. Charakterystyczne dla piwa pszenicznego nuty bananów i goździków zostały uzupełnione o aromaty żywiczne i cytrusowe. Najlepiej smakuje schłodzone.
Skład: woda, słód pilzneński, słód pszenny, słód monachijski, chmiel lubelski, chmiel cascade, chmiel centennial, drożdże górnej fermentacji.
Ekstrakt brzeczki 12°Blg
Alk. 4,8%
Piwo dolnej fermentacji, które jest lżejszą wersją piwa typu Koźlak, wzbogacone o dodany w procesie warzenia naturalny miód wielokwiatowy. Piwo średnio chmielone, o czystym słodowym smaku, uzupełnionym bukietem aromatów ciasteczkowo-karmelowych. Najlepiej smakuje w temperaturze pokojowej.
Ekstrakt brzeczki 17°Blg
Alk. 7,5%
Piwo dolnej fermentacji, chmielone na zimno, które jest połączeniem klasycznego piwa typu lager z nowofalowym stylem IPA. W smaku wyczuwalne aromaty słodowe, cytrusowe i żywiczne, uzupełnione bogatą nutą zapachową cytrusów i owoców tropikalnych.
Skład: woda, słód pilzneński, chmiel Spalt Select, chmiel Ekuanot, chmiel Citra, chmiel Cascade, droźdźe dolnej fermentacji.
Ekstrakt brzeczki 12,5°Blg
Alk. 5%
Piwo dolnej fermentacji, charakteryzujące sią czarną barwą, o wiśniowym odcieniu. Delikatnie słodkie, o głębokim smaku, z nutą czekolady, kawy, karmelu, suszonych owoców i mocno wyczuwalnym aromatem palonego ziarna. Dodana w trakcie leżakowania naturalna wanilia uwalnia swój bukiet zapachów, dopełniając idealną w każdym łyku piwną degustację. Najlepiej spożywać w temperaturze pokojowej.
Skład: woda, słód pilzneński, słód monachijski, słody karmelowe, słód palony, chmiel Marynka,chmiel Lubelski, ekstrakt z naturalnej wanilii, drożdże dolnej fermentacji.
Ekstrakt brzeczki 21°Blg
Alk. 9,4%
Ciemne piwo dolnej fermentacji, charakteryzuje się czarną barwą z wiśniowym odcieniem. delikatnie słodkawe o głębokim smaku z mocno wyczuwalnym aromatem palonego ziarna, połączonym z nutą czekolady, kawy, karmelu i suszonych owoców. Najlepiej spożywać w temperaturze pokojowej.
Skład: woda, słód pilzneński, słód monachijski, słody karmelowe, słód palony, chmiel Marynka, chmiel Lubelski, drożdże dolej fermentacji.
Ekstrakt brzeczki 21°Blg
Alk. 9,4%
Ciemne piwo górnej fermentacji, poddane technologii wymrażania.Mocno alkoholowe, treściwe piwo, o niespotykanej gęstości i smaku. Wysoki ekstrakt piwa spotęgował aromaty palonego zboża, czekolady, pralin, espresso oraz kandyzowanych owoców. Piwo dla prawdziwych koneserów. Najlepiej smakuje w temperaturze pokojowej.
Ekstrakt brzeczki 34,7°Blg
Alk. 12%